|
|
|||
|
|||
|
Poštovanje!
U međunožju (kako da to objasnim primjereno, a da ne bude neugodno, izgleda da nema načina...), prema doljnjoj strani, između noge i spolovila, pojavila mi se izraslina, u obliku 2 reda nekakvih prištića, koje podsjećaju na bradavice, te je izrazito bolna... Također, doktor opće prakse je naglasio da on misli da se radi o hpv virusu, a da to nije ni pogledao, te mi je propisao sebamed antibiotike koje sam pila 3 dana, naglasivši da moram ići ginekologu. U zadnja 2-3 dana se pojavio krvavi iscjedak. Trenutno pijem celest tablete da lakše dobijem menstruaciju, na preporuku ginekologa, jer nije bilo načina da se ona uspostavi redovito. U pripremama sam za stručni ispit, pa nemam ni malo vremena, ali kanim ići ginekologu, čim mi stručni zavši... No, ovaj krvavi iscjedak me malo uplašio... Više je smečkasti ili u obliku zgrušane krvi... Da li se radi o hpv i da li je iscjedak povezan s time? Unaprijed hvala na odgovoru! S poštovanjem, Dy
|
|
|
|||
|
|||
|
Krvavi iscjedak je navjerojatnije u vezi sa Cilestom a izrasline mora vidjeti Vaš ginekolog jer ih ima različitih pa i više uzročnika. Moj savjet je da ne odgađate pregled.
|
|||
|
|||
|
Hala puno, puno na odgooru.
|
![]() |
| Alati teme | |
| Način prikaza | |
|
|